Home » » Mingiute umplute cu pui

Mingiute umplute cu pui

Written By Marijuana on luni, 28 decembrie 2009 | 11:03

Sunt aperitive destul de usor de pregatit si cu siguranta foarte gustoase, ce pot fi servite la orice masa festiva, si nu numai!


Ingrediente:


1 cana apa
1/2 cana unt
1/2 lingurita sare
1 cana faina alba
4 oua


Umplutura:


2 cani carne de pui maruntita
250 grame ananas fara suc
1/2 cana maioneza
1/4 cana telina maruntita
1/4 cana ceapa verde maruntita
1/4 cana nuci
2 linguri castravete
1/2 lingurita condimente
1/4 lingurita paprika
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:


1. Intr-o tigaie se amesteca apa, untul si sarea si se pun la fiert. Se adauga faina, toata odata, si se amesteca pana la formarea unei mici mingi. Ia vasul de pe foc si lasa-l asa 5 minute. Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaos. Continua sa amesteci bine pana la uniformizare.

2. Pune amestecul, sub forma unor mici mingiute, intr-o tava, la cuptor. Coace-le aproximativ 15-20 minute. Inteapa-le, pentru a permite iesirea aerului cald din ele si lasa-le sa se raceasca.

3. Taie mingiutele in jumatate si lasa deoparte partile de sus; indeparteaza interiorul moale. Intr-un vas, amesteca ingredientele umpluturii, cat mai bine. Umple partea de jos si pune pe fiecare partea de sus. Trebuie tinute la frigider pana la servire. Ceea ce ramane se pastreaza tot la frigider.

Timp de pregatire: 30-60 minute
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template