Home » » Friptura de tofu cu cartofi cu rozmarin

Friptura de tofu cu cartofi cu rozmarin

Written By Marijuana on luni, 28 decembrie 2009 | 10:57


Ingrediente si cantitati:

2 pachete cu bucatele de tofu
1 lingura cu sos balsamic
1 lingura cu sos de soia
1 lingura cu miere
1 lingura cu apa
1 lingura cu sos de chili
2 linguri cu ulei de susan (se gaseste la plafar)
1 lingura cu ulei vegetal

Pentru cartofi:

1 1/2 lingura cu ulei vegetal
1 lingurita cu paprika
1 lingurita cu rozmarin, fin taiat
600 grame de cartofi taiati cuburi
300 ml de supa de legume
12 catei de usturoi intregi

Mod de preparare:

1. Amesteca sosurile cu mierea, apa si uleiul de susan. Lasa bucatile de tofu la marinat in acest amestec timp de o ora.
2. Incinge uleiul intr-o tigaie de teflon si caleste apoi bucatile de tofu. Lasa-le deoparte.
3. Intr-o alta tigaie, mai adanca, sau intr-un wok, incinge uleiul si adauga paprika si rozmarinul, apoi cartofii. Mareste flacara si amesteca bine in tigaie cartofii pentru a se intrepatrunde cu condimentele.
4. Adauga supa de legume si usturoiul si lasa cartofii la fiert, in oala acoperita, timp de 20 de minute.
5. Descopera oala si lasa totul sa fiarba pana se evapora toata apa, amestecand usor, din cand in cand, pentru a impiedica mancarea sa se lipeasca. Se serveste friptura alaturi de cartofii cu rozmarin.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template