Ai pregatit totul pentru sarbatori, iar petrecerea de sfarsit de an se anunta incendiara. Ca de obicei, te-ai straduit ca totul sa fie deosebit si, pe langa mancarurile traditionale din aceasta perioada, iti doresti sa le oferi invitatilor tai un meniu cu totul exceptional. Noi iti oferim retete savuroase si usor de preparat, care iti imbraca in sarbatoare masa de An Nou.
Ciuperci umplute cu crema de branza
Aceste ciuperci umplute au un continut scazut de carbohidrati si sunt excelente pentru o masa de Revelion usoara, dupa posibilele excese facute de Craciun...
Ingrediente si cantitati:
1 kg ciuperci medii;
6 linguri unt;
250 g crema de branza;
1/2 cana branza cu mucegai, faramitata;
2 linguri ceapa verde, taiata.
Mod de preparare:
1. Indeparteaza piciorusele ciupercilor si taie-le marunt pana obtii o jumatate de cana. Timp de 5 minute, lasa la rumenit in 3 linguri de unt jumatate de kilogram de ciuperci (palarii) - ia tigaia de pe foc doar dupa ce untul s-a asimilat complet. Repeta procedura cu cealalta jumatate de kilogram de ciuperci (palarii) - lasa-le la rumenit in alte 3 linguri de unt.
2. Intr-un vas mediu, amesteca branza cu mucegai faramitata cu crema de branza, pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga piciorusele ciupercilor si ceapa verde tocate marunt si amesteca bine.
3. Umple palariile ciupercilor deja rumenite cu compozitia astfel rezultata. Asaza ciupercile pe o foaie de copt si lasa-le la fript, pe gratar, pana cand capata o culoare aurie. Din cantitatile precizate se obtin aproximativ 40 de ciuperci umplute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.