Ingrediente:
4 banane mai mici (tari, mai verzi),3 linguri suc de lamiae, 250gr zahar,
4-5 linguri seminte de susan,
250ml frisca lichida,
200grame branza proaspata de vaci,
2 pliculete zahar vanilinat
Preparare:
1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.
Mentiuni:
Pe farfurie se pune cu lingura amestec din branza si frisca si 2-3 linguri de sos caramel.
Timp Preparare: 20 '
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.