Home » » Retete > Aperitive > Vinete gratinate cu rosii

Retete > Aperitive > Vinete gratinate cu rosii

Written By Marijuana on luni, 29 decembrie 2008 | 11:52

Vinete gratinate cu rosii

Ingrediente

1 vanata mare
3 rosii
200 g cascaval sau mozzarela
oregano
sare

Mod de preparare

Vinetele taiate si puse pe servet
1
Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare pe ambele fete si se pun pe un servet care sa absoarba zeama formata. Se lasa 30 de minute.
Vinetele in tava cu cascaval si rosii
2
Se taie rosiile in felii de 1 cm (daca vreti puteti sa le puneti in apa clocotita 30 de secunde ca sa le decojiti). Se taie si cascavalul in felii cat sa acopere felia de vanata.
Feliile de vinete gata de dat la cuptor
3
Pe o felie de vanata se pune o felie de rosie cu oregano, iar peste rosie o felie de cascaval.
Vinetele coapte si asezate frumos in farfurie
4
Se pun intr-o tava si se dau la cuptor, la foc mic mediu (350°F) cam 20 de minute pana se fac.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template