Home » » Retete > Aperitive > Oua umplute

Retete > Aperitive > Oua umplute

Written By Marijuana on luni, 29 decembrie 2008 | 11:50

Oua umplute

Ingrediente

8 oua
25g-50g pate de ficat
1/2 castravete murat
6 linguri de maioneza
3 linguri de smantana
sare, piper

Mod de preparare

Ouale, maioneza si umplutura
1
Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron. Se paseaza galbenusurile cu furculita, se adauga pateul (pentru inceput 25 de g), 3 linguri de maioneza, sarea, piperul si se amesteca bine pana devin o pasta. Castravetele se curata de coaja si se da prin razatoarea mica. Se stoarce bine de zeama, se adauga in pasta si se amesteca bine. Se gusta si se potriveste de sare, piper, eventual se mai pune si restul de pate de ficat sau maioneza.
Oua umplute, exemplu
2
In cornet se pune pasta si se umplu scobiturile din albusuri. Daca nu aveti cornet le puteti umple cu o lingurita. Se aseaza pe un platou.
Oua umplute, posibilitate de ornare
3
Din 3 linguri de maioneza, 3 linguri de smantana si un praf de sare a se face un amestec. Aceasta maioneza se toarna peste ouale umplute. Se orneaza dupa preferinta cu gogosar murat, masline sau castravete murat.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template