Ardei umpluti cu couscous si branza de capra
Ingrediente
3 ardei grasi
110 g couscous in stil marocan - 1 plic
25 g stafide
50 g branza de capra
Mod de preparare
Mod de preparare
1
Pentru estetica se aleg ardei de culori diferite. Se spala ardeii, se taie in 2 si se scoate cotorul si semintele. Se da drumul la cuptor la 180C. Branza de capra se taie cubulete cu latura de 5 milimetri. Stafidele daca sunt prea uscate se hidrateaza in apa fierbinte.2
Couscousul se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Cand este gata se adauga stafidele si branza de capra si se amesteca. Se imparte compozitia in sase si se umplu jumatatile de ardei. Se pun apoi intr-o tava si se dau la cuptor. Dupa aproximativ 20 de minute se verifica daca s-au inmuiat ardeii. Se servesc calzi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.