Home » » Retete > Aperitive > Ardei umpluti cu couscous si branza de capra

Retete > Aperitive > Ardei umpluti cu couscous si branza de capra

Written By Marijuana on luni, 29 decembrie 2008 | 11:16

Ardei umpluti cu couscous si branza de capra

Ingrediente

3 ardei grasi
110 g couscous in stil marocan - 1 plic
25 g stafide
50 g branza de capra

Mod de preparare


Mod de preparare

Couscous cu stafide si branza de capra
1
Pentru estetica se aleg ardei de culori diferite. Se spala ardeii, se taie in 2 si se scoate cotorul si semintele. Se da drumul la cuptor la 180C. Branza de capra se taie cubulete cu latura de 5 milimetri. Stafidele daca sunt prea uscate se hidrateaza in apa fierbinte.
Ardeii umpluti cu couscous, stafide si branza de capra
2
Couscousul se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Cand este gata se adauga stafidele si branza de capra si se amesteca. Se imparte compozitia in sase si se umplu jumatatile de ardei. Se pun apoi intr-o tava si se dau la cuptor. Dupa aproximativ 20 de minute se verifica daca s-au inmuiat ardeii. Se servesc calzi.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template